Många skulle nog tycka att det är löjligt att anlita en firma bara för att måla om väggarna i ett rum. Men jag tycker inte att det är det och gör det ändå. Jag vet att jag själv bara skulle lyckas välta ut färgburken och kämpa hårt för att måla snyggt men så skulle det ändå bli helt randigt på väggarna med droppande färg. Så istället för att behöva genomlida allt det så valde jag att anlita professionell hjälp genom Bröderna Frimodigs Måleri och Bygg AB och deras mycket kunniga målare i Luleå. Fördelarna med det är som ni kan gissa otroliga för mig. Fick väggarna så som jag ville, vita och snygga, till skillnad från om jag hade gjort det själv.

Hade hemma firman målare hos mig i Luleå i två dagar och på den tiden hann de fixa allting som behövdes. Och det blev väldigt snyggt, och skönt att det gick så snabbt också. Det jobbigaste med att måla om är ju annars det här med att man måste flyta ut alla möbler och prylar från rummet och ställa dem någon annanstans, men det fixade jag snabbt, tog hjälp av grannen. Annars så erbjöd sig Bröderna Frimodigs Måleri och Bygg AB att göra det åt mig också, då det tydligen ingår i deras tjänster, men jag tänkte att det var lika bra att ha det gjort så att när deras målare kom så kunde de sätta igång och måla direkt, vilket sparade väldigt mycket tid.