Äger du fastigheter, kanske har du dem vid sidan av som en extra inkomstkälla, men känner att det är svårt att få tid över för att ta hand om fastigheterna på egen hand. Fastighetsskötsel är betydligt mer tidskrävande än vad de flesta tänker på och är medvetna om. De skaffar en lägenhet eller liknande utan att just tänka igenom det och vet därför inte alls hur mycket tid de kommer att behöva lägga på att städa den. De som äger huset där jag har min lägenhet verkar ha gjort det, pratade lite med dem om det. Deras lösning på problemet blev att anlita ett företag, de valde Embeko Bygg & Fastighets AB i Mölndal, som kom och fixade all fastighetsskötsel.

Det innebär att de klippte gräs, rensade ogräs, målade staket, oljade in altaner och städare och höll efter i allmänna lokaler och utrymmen så som trappor och tvättstuga med mera. Brukar se när de från Embeko Bygg & Fastighets AB dyker upp och börjar fixa utomhus. De kommer ungefär en gång i veckan under vintern, under somrarna kommer de två gånger i veckan för att klippa gräset och för att se till att det håller sig kort.

Känner du för att ta hjälp med fastighetsskötsel, för att du vill kunna få in lite extra pengar varje månad genom att hyra ut lägenheter, så kanske Embeko Bygg & Fastighets AB är bra för dig också. Se bara till att tänka igenom det hela noggrant först, det är ingenting man ska göra spontant om man inte har väldigt mycket pengar att leka med.