Ja, jag måste säga att jag är för att anlita byggfirmor. Har haft flera olika här hemma som har hjälpt till att fixa och renovera här och jag har inte varit missnöjd med en enda av dem. Den senaste byggfirman som jag hade här hemma för hjälp med renovering av köket var BSG Bygg AB i Kristianstad. Och de åkte ut hit och fixade med köket, vilket tog väldigt lång tid att göra men det blev tillslut väldigt bra. Och när det blir det så blir det tillslut ändå värt det, trots att det tar lång tid och är lite jobbigt när ens hem ska vara som en byggarbetsplats i flera veckor.

BSG Bygg AB var bra på det sättet att de endast skickade hem några hantverkare till mig, så att det hela tiden var samma som arbetade, vilket det inte har varit på någon av de andra byggfirmorna som jag har tagit hjälp av och det gör väldigt stor skillnad. För det är väldigt mycket stress i att det hela tiden dyker upp nya människor hemma som man inte har någon som helst koll på och framförallt när de gör det under hela dagen när jag inte ens vet vad det är jag är ute efter. För vi är ju inte alltid hemma, väldigt sällan, utan vi har de från en byggfirma som springer omkring och fixar och sen är det inte så värst mycket mer med det än just det.